ΣΥΝ+Πραξη Δημοτών Ηρακλείου: Ο Διάλογος , η Συνεννόηση, και η Συνεργασία δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη ΣΥΝ+Πραξη Δημοτών Ηρακλείου, μέσω της οποίας εξηγεί γιατί αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Διάλογος , η Συνεννόηση, και η Συνεργασία δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

Οι  πέντε Παρατάξεις της πλειοψηφίας (30 Δημοτικοί σύμβουλοι στους 49) του Δημοτικού συμβουλίου καταθέσαμε πριν την έναρξη του Δημοτικού συμβουλίου επιστολή -την οποία σας κοινοποιούμε -για την σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου , με την οποία ζητούσαμε να γίνει συζήτηση επί της ουσίας, την σκοπιμότητα , και τον τρόπο λειτουργίας του. Η Δημοτική Αρχή το αρνήθηκε θεωρώντας ότι η συζήτηση αυτή έχει γίνει ήδη στην οικονομική επιτροπή .

 Θεωρώντας ότι η μεταφορά σημαντικών ζητημάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο στην οικονομική επιτροπή,  συνιστά παράφορη καταστρατήγηση κάθε έννοιας δημοκρατικής λειτουργίας , αλλά και υποβάθμιση του Δ.Σ, αποχωρήσαμε από τη Συνεδρίαση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί